VoetreflexPlus massage

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Westerse voetreflex massage

In het westen wordt voetreflex massage al ongeveer 150 jaar toegepast. Men behandelt in het westen de voeten vooral met een speciale duimtechniek. Het voordeel is dat men bepaalde zones zeer nauwkeurig kan behandelen.

Chinese voetreflex massage

In China werkt men met andere massage technieken: ze gebruiken glijdende technieken, waarbij ze lichaamsbeweging gebruiken om druk uit te oefenen. De handen zijn hierbij volkomen ontspannen. Bovendien masseren ze meer dan alleen de reflexzones, ze masseren ook de meridiaan banen en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën, maar ook op de rest van het lichaam, afhankelijk van welke klacht er behandeld wordt.

VoetreflexPlus™ is een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexmassage.

De combinatie van beide technieken biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt en versnelt de effecten van een behandeling.

               

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close