Praktische informatie

Op deze pagina vindt u alle praktische informatie; contactgegevens, tarieven, privacy en de behandelovereenkomst.

Contact

Praktijk in Balans | Susanne Koenen

Tel: +31 641129810
Mail: info@praktijkinbalans.net
Adres: Bloemendalstraat 2a 6291 CM Vaals, Limburg Nederland
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10-16.30 uur.

Voor mijn praktijk is een parkeerplaats beschikbaar voor cliënten. Mijn praktijk is minder toegankelijk voor mindervaliden.

KVK: 71775617
BTW ID: NL001813659B11

Privacy

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe ik uw gegevens verwerk in het kader van de AVG wet. Klik hier om het document in te zien.

Behandelovereenkomst

In mijn praktijk werk ik met een behandelovereenkomst, u kunt deze hier alvast inzien. Bij de eerste afspraak zullen wij beide die overeenkomst tekenen. Klik hier

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn vind u hier.

Klachtenregeling

Als u ontevreden bent over de behandeling of hebt u een klacht, neem dan alstublieft contact met mij op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. 

Mocht dat niet lukken bestaat de mogelijkheid om uw klacht bij het de geschillencommissie van het GAT in te dienen. Ik val als Kwaliteitstherapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie gatgeschillen.nl.

COVID-19

Ik werk in mijn praktijk volgens de ‘Leidraad infectiepreventie Covid-19’. Hoe gaat dit in zijn werk? Lees het hieronder.

  • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep.
  • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt.
  • Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close