Rugmassages

Diverse rugmassages

Het is mogelijk dat in een behandelplan een rugmassage als zodanig of in combinatie met een voetreflexmassage wordt ingezet. Want op de rug, m.n. langs de wervelkolom, liggen belangrijke acupunctuurpunten die bij bepaalde behandelingen gemasseerd worden. Uiteraard wordt elke massage eerst met u doorgesproken en besluiten we samen welke massage er gegeven wordt.

U kunt ook een afspraak maken voor een op zichzelf staande rugmassage zoals bijv.:

  • Chakra rugmassage

Chakra’s ontvangen de ons omringende levensenergie en verdelen deze naar het menselijke energieveld en het fysieke lichaam. De energie van en de verbondenheid tussen de chakra’s hebben invloed op ons fysiek, mentaal en emotionele functioneren. Blokkades van een chakra kunnen leiden tot klachten.

Bij de Chakra Rugmassage krijgen de rug, benen, voeten en handen een fijne fysieke massage en wordt tevens gewerkt in het energieveld van het lichaam.

De massage leidt tot ontspanning van lichaam en geest, het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd, er ontstaat weer balans.

  • An Shen massage

An Shen betekent geestelijke balans, innerlijk evenwicht en duidt op een hoge vorm van bewustzijnsontwikkeling.

Deze unieke An Shen® massage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest. De massage bestaat uit een combinatie van Chinese acupunctuur en Westerse massagetechnieken, die op een speciale manier worden toegepast.

Diepe ontspanning en het verdwijnen van stijve en gespannen spieren in hoofd, nek en schouders zijn het resultaat. Daarnaast verminderen stress, hoofdpijnen, piekeren, etc. aanmerkelijk.

  

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close