Susanne

Mijn naam is  Susanne Koenen-Didden

Sinds 1983 ben ik, met een paar tussenpozen, als algemeen verpleegkundige aan het werk. Maar ik heb me steeds aangetrokken gevoeld tot de natuurgeneeskunde, zowel privé als ook in mijn werk.

Voor mij is de ideale geneeskunde een combinatie van de reguliere en natuurgeneeskunde, “best of both worlds”. Want ze streven allebei hetzelfde doel na: gezondheid! Alleen de benadering van ziek en gezond is anders.

Waar de reguliere geneeskunde in actie komt als er problemen (ziekte) optreden en die vervolgens bestrijdt, gaat de natuurgeneeskunde uit van gezondheid en helpt deze te bevorderen door de zelf genezende krachten te ondersteunen, die in ons prachtige systeem dat lichaam heet, zitten.

Immers, als je je in een vinger snijdt is dat na een week ook weer genezen, zonder tussenkomst van arts of therapeut.

Verder werk ik samen met mijn man in ons bedrijf: Frans Koenen Badkamers en meer. En hebben we drie geweldige kinderen.

In 2014 ben ik begonnen met lessen volgen en uitoefenen van Healing Touch, een mooie manier om Balans te herstellen en te behouden in lichaam en geest.

Vanaf 2017 volg ik de hbo-studie tot Voetreflexplus therapeut aan de Total Health Academie in Eindhoven/Breda. Daarnaast ben ik steeds bezig om mijn kennis en kunde bij te houden te verdiepen en te verbreden.

Wellicht overbodig, maar toch goed om te vermelden is: alles wat in mijn praktijk gebeurt of verteld wordt valt onder beroepsgeheim.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close